Close

Digital Running: “ Beter lopen” met plezier

Crash and go!

Hardlopen: crashen om te landen (shock) , liefst met een zo’n laag mogelijk impact, in een bepaalde snelheid. Daarna volgt een voorwaartse beweging, graag met een zo hoog mogelijk rendement (efficiëntie), om door te rollen (power). De digitale running coach kijkt mee, legt vast en vergelijkt (symmetrie).

De toekomst van hardlopen wordt steeds meer digitaal. “Veel” hardlopers maken gebruik van smartphones en de digitale meet mogelijkheden.

Door het beschikbaar komen van betere en uitgebreide digitale meet mogelijkheden, kunnen we meer loop/meetwaarden vastleggen. Het vergt enige kennis en inzicht om deze hoeveelheid verzamelde hardloop gegevens te analyseren en toe te passen. Kennis die je niet altijd op internet vindt.

Met behulp van de (uitgebreide) basisanalyse, zogenaamde looplab nulmeting, maken wij je wegwijs in de wereld van digitale running. Door gebruikmaking van intelligente pods blijven wij je volgen en adviseren.

Happy Feet Projekt.

Het happy feed project houdt zich bezig met digital running. Een groep fanatieke data gebruikers, brainstormen over nieuwe ontwikkelen, testen ze en proberen digital running begrijpbaar te maken voor een breed publiek. Nieuwe ontwikkelingen worden op de voet gevolgd. Terecht werd er opgemerkt dat lopen nooit meer hetzelfde zal zijn. Digital running biedt nieuwe mogelijkheden voor trainers/begeleiders van hardlopers, kan voor verengingen vernieuwend werken en is een krachtig analyse instrument. Momenteel worden digitale meetmogelijkheden van Arion en Sensorun bekeken.

Loading...
Loading...