Close

LafootLoopLab analyses:

LafootLoopLab stap/loop analyses: meten en vastleggen van je loopwaarden en paskenmerken.

  • Basis analyse: LafootLoopLab stap analyse ter bepaling van verandering in het looppatroon, ter ondersteuning van loop begeleiding en/of advies, ter voorkoming van blessures, voorbereiding op een loopdoel.
  • Duurloop analyse: LafootLoopLab stap analyse inclusief duurloop: meten en vastleggen van je loopwaarden en pas kenmerken, in en outdoor, ter ondersteuning van je looptechniek, begeleiding en plezier.
  • Loopschoen analyse: LafootLoopLab stap analyse  ter beoordelen van het effect van je loopschoenen op je paskenmerken en loopwaarden.
  • Mini LoopLab analyse: LafootLoopLab analyse inclusief Pod na keuze, ter ondersteuning van het gebruik van intelligente Pods en/of hartslagmeting door jezelf.

LafootLoopLab loop/stap analyses: meten en vastleggen van je loopwaarden, paskenmerken en loopcyclus.

  • Uitgebreide basis analyse: LafootLoopLab analyse  vastleggen loopwaarden, paskenmerken en cyclus bij ongemakken en klachten, verbeteren van looptechniek en plezier, ter ondersteuning van loopbegeleiding en advies, als  voorbereiding op een loopdoel.
  • 10 daagse analyse: meten, vastleggen en analyseren van je loopwaarden, paskenmerken en loopcyclus in het LafootLoopLab. Vastleggen en analyseren van je loopwaarden met gebruik making van een intelligente Pod tijdens enkele trainingen.
  • Blessure vervolg analyse: Na basis meting (meten, vastleggen en analyseren van je loopwaarden, paskenmerken en loopcyclus) in het LafootLoopLab, blijven je actief volgen tijdens een van te voren afgesproken periode, met behulp van intelligente Pods en periodieke stapanalyses.
  • Loopdoel analyse: nul meting als start moment voor het behalen van en ondersteuning naar een loopdoel. De mogelijkheid bestaat dat we je blijven monitoren met behulp van intelligentie Pods en van te voren afgesproken stapanalyses. Dit in samenspraak met je eigen trainer of gebruik makende van onze mogelijkheden.

De Lafoot loopanalyses en metingen, kunnen worden ingezet bij uiteenlopende sportactiviteiten, individueel, bij personal coaching, groep activiteiten en bedrijfsfitness.

Meetapparatuur.

Tijdens de nulmeting maken we gebruik van meetapparatuur van:

Contemplas, videoregistratie.

Optogait, optisch meetsysteem dat bestaat uit een zend- en ontvangstbalk. Elk van deze balken bevat 96 leds. Het systeem detecteert onderbrekingen in de communicatie tussen de balken en berekent de duur ervan.

SHFT pro, het systeem gebruikt één pod op je voet en één op je borst om een compleet beeld te krijgen van de manier waarop je rent. Het combineert een enorme hoeveelheid verzamelde hardloop gegevens met geavanceerde analyses, animaties en real-time coaching.

Eventueel kan er een aanvullende meting met de Medilogic, drukmeet plaat en/of insole, of andere intelligente pods gedaan worden.

Loading...
Loading...