Close

Trainen met intelligentie pods/apps

Lopen zal nooit meer hetzelfde zijn.

Na het bepalen van de zwakke schakels wordt er een plan van aanpak gemaakt en besproken, met aandacht voor:

 • vervolg analyses/testen nodig zijn om inzicht in zwakke schakels te vergroten.
 • hartslagzones bepalen.
 • loopdoel afspreken.
 • trainingsmethodiek/begeleiding adviseren.
 • inschakelen van een “digitale coach”.
 • trainen met intelligentie pods/apps.
 • ter ondersteuning aanvullende oefeningen voor kracht en balans.
 • optimaliseren van de loopvoorwaarden.
 • evaluatie/nulmeting afspreken.
 • Voortgang, jaar- 12 weken- weekplanning.
 • Voortgang/vergelijk metingen afspreken.
 • Wedstrijd herstel meting.

 

SHFT PRO - UW PERSOONLIJKE RUNNING COACH.

De eerste virtuele looptrainer ter wereld.

SHFT PRO is de eerste virtuele looptrainer ter wereld die je zal helpen om een betere hardloper te worden. SHFT volgt en analyseert nauwkeurig je loopstijl  via twee intelligente pods. Je actieve gegevens worden in realtime vertaald in eenvoudige en uitvoerbare coaching instructies.

SHFT PRO is gebouwd om je te helpen je techniek te perfectioneren, slechte gewoonten te corrigeren en ervoor te zorgen dat je”goed’’ rent. Het systeem gebruikt één pod op je voet en één op je borst om een compleet beeld te krijgen van de manier waarop je rent. Het combineert een enorme hoeveelheid verzamelde hardlopende gegevens met geavanceerde analyses, animaties en real-time coaching.

Of je nu traint om je eerste 5k te rennen of om het Olympische team te vormen, deze baanbrekende technologie geeft je nieuwe inzichten in je looptechniek en coaching over hoe je hardloopprestaties kunt verbeteren en het risico op blessures kunt verminderen.

#RunRight

 

Het RunScribe-systeem.

Elke stap is uniek.

RunScribe meet hoe je loopt. Laat je telefoon thuis, de RunScribe footpod legt elke stap vast. Synchroniseer met de RunScribe-app je data wanneer je stopt met hardlopen en gebruik het webdashboard om te analyseren en vergelijken.

Door de opgeslagen unieke loopwaarden kan RunScribe een totaal overzicht geven van je hardlooptrainingen, zodat je de voortgang kunt volgen, blessure risico kunt inschatten en de impact van trainingen op de symmetrie kunt vergelijken.

De RunScribe statistieken

Verandering kan goed zijn ... of pijnlijk. Kleine veranderingen kunnen grote gevolgen hebben. Met RunScribe kunt u die verandering  beoordelen.

De uitgebreide statistieken van RunScribe geeft de invloed van symmetrie, efficiëntie, beweging en schok op de pas lengte en snelheid van een hardloper weer.

Het RunScribe dashboard

Het RunScribe webdashboard beschikt over hulpprogramma's voor het analyseren van statistieken, het vergelijken van runs, het waarnemen van veranderingen en het weergeven van impact door schoenen en terrein op het stapmechanisme.

In het LafootLooplab maken wij tevens gebruik van de Hatobito app voor het bepalen van je hartslagzones. Ter ondersteuning kunnen wij je voorzien van oefeningen om je kracht en balans ter verbeteren. Hiervoor maken wij gebruik van Physitrack app.

Loading...
Loading...