Close

Je persoonlijke digitale running coaches

Je persoonlijke digitale running coaches.

De virtuele looptrainer voor;

Loop efficiëntie: het vastleggen, volgen, vergelijken en verbetering van de loop efficiëntie en de impact op de loopbeweging.

SHFT PRO is de eerste virtuele looptrainer ter wereld die je zal helpen om een betere hardloper te worden. SHFT volgt en analyseert nauwkeurig je loopstijl  via twee intelligente Pods. Je actieve gegevens worden in realtime vertaald in eenvoudige en uitvoerbare coaching instructies. SHFT PRO is gebouwd om je te helpen je techniek te perfectioneren, slechte gewoonten te corrigeren en ervoor te zorgen dat je goed’’ rent. Het combineert een enorme hoeveelheid verzamelde hardlopende gegevens met geavanceerde analyses, animaties en real-time coaching. Lopen zal nooit meer hetzelfde zijn. #RunRight

Loop efficiëntie en symmetrie: voor het kunnen signaleren van zwakke schakels, blessure risico’s en het volgen van blessure voortgang en herstel. Beoordelen van de impact van een blessure op het bewegingsapparaat. Bij het aanmeten en gebruiken van steunzolen beoordeling van de werking.

ARION meet niet alleen wat je doet, maar vertelt je ook hoe je moet bewegen, en wat je kunt doen om het te verbeteren."

ARION is een draagbare digitaal meetsysteem met geavanceerde sensortechnologie  die de manier waarop je rent, kan veranderen. De geautomatiseerde coaching  kan je begeleiden naar een verbeterde looptechniek. Dit helpt het blessure risico te verminderen,  prestaties  te verbeteren en  loopplezier vergoten.

Het RunScribe-systeem, door de opgeslagen unieke loopwaarden kan RunScribe een totaal overzicht geven van je hardlooptrainingen , zodat je de voortgang kunt volgen, blessure risico kunt inschatten en de impact van trainingen op de symmetrie kunt vergelijken. Verandering kan goed zijn ... of pijnlijk. Kleine veranderingen kunnen grote gevolgen hebben. Met RunScribe kunt je die verandering  beoordelen. De uitgebreide statistieken van RunScribe geeft de invloed van symmetrie, efficiëntie, beweging en schok op de pas lengte en snelheid van een hardloper weer. Het RunScribe webdashboard beschikt over hulpprogramma's voor het analyseren van statistieken, het vergelijken van runs, het waarnemen van veranderingen en het weergeven van impact door schoenen en terrein op het stapmechanisme.

Loading...
Loading...