Close

De Hatobito app

De Hatobito app.

Luisteren naar je hart.

De Hatobito app is speciaal ontwikkeld voor hardlopers die willen leren om op een veilige, duurzame en efficiënte manier te trainen. Hatobito leert je te luisteren naar de signalen van je lichaam. Door je hartslag(zones) te meten kun je je training personaliseren.

Je hart, je kompas.

Je hart als kompas: Er is geen betere graadmeter voor de fysieke conditie van een lichaam, dan de reactie van het hart op een inspanning. Hatobito helpt lopers om hun hartslagdata beter te begrijpen en te vertalen naar trainingen. Daarnaast verbindt Hatobito lopers en coaches om bewust en onder begeleiding te trainen op basis van hartslag.

Door te trainen op basis van hartslagdata, kunnen lopers leren om op een veilige en duurzame manier te trainen. Hatobito maakt daarom hartslagdata inzichtelijk voor lopers en hun coaches. Zo kunnen ze samen trainingsdoelen realiseren.

Wij kunnen je helpen om je wegwijs te maken in het gebruik van deze app, ondersteunen bij het bepalen van je hartslagzones en begeleiding bij het trainen op hartslag.

Loading...
Loading...