Close

SHFT

SHFT PRO - UW PERSOONLIJKE RUNNING COACH

SHFT PRO is de eerste virtuele looptrainer ter wereld die je zal helpen om een betere hardloper te worden. SHFT volgt en analyseert nauwkeurig je loopstijl  via twee intelligente pods die op uw borst en op uw rechterschoen zijn geplaatst. Je actieve gegevens worden in realtime vertaald in eenvoudige en uitvoerbare coaching instructies.

SHFT PRO is gebouwd om je te helpen je techniek te perfectioneren, slechte gewoonten te corrigeren en ervoor te zorgen dat je goed rent. Het systeem gebruikt één pod op je voet en één op je borst om een compleet beeld te krijgen van de manier waarop je rent. Het combineert een enorme hoeveelheid verzamelde hardlopende gegevens met geavanceerde analyses, animaties en real-time coaching.

Of je nu traint om je eerste 5k te rennen of om het Olympische team te vormen, deze baanbrekende technologie geeft je nieuwe inzichten in je looptechniek en coaching over hoe je hardloopprestaties kunt verbeteren en het risico op blessures kunt verminderen. Lopen zal nooit meer hetzelfde zijn.

#RunRight

Loading...
Loading...