Close
In Lafoot

Looplab

LafootLoopLab
Hardlopen is veel tegelijk doen.

Het LafootLoopLab is gespecialiseerd in het vastleggen en analyseren van loopwaardes, met behulp van innovatieve meetapparatuur. In het Looplab worden je loopbewegingen vastgelegd en besproken. Na analyse gaan wij je volgen tijdens de looptrainingen met behulp van loopsensoren. Je loopprofiel is compleet, verbeter punten kunnen getraind of beoordeeld worden.

Onze visie op analyseren.

Hardlopen is veel tegelijk doen. Met onze kennis en ervaring beoordelen wij het functioneren van het gehele lichaam bij het lopen en niet slechts een klein deel ervan. Wist je dat veel blessures en loopongemakken ontstaan doordat onze hersenen het looppatroon niet meer herkennen?

De loopanalist verzamelt je gegevens en is erin opgeleid om eventuele veranderingen in het looppatroon in begrijpelijke taal uit te leggen en om te zetten in een persoonlijk plan van aanpak.

De loopanalyse is ondersteunend bij looptrainingen en loop begeleiding. Adviserend bij fysiotherapie, een uitstekend hulpmiddel voor artsen en geschikt voor het aanmeten en beoordelen van schoenen en steunzolen.

Heb je specifieke wensen of wil je dat wij analyses en metingen op locatie gaan verzorgen, neem dan contact met ons op.

Have a nice run.

Loading...
Loading...