Close

SensoRun

SensoRun ™ - Beter, langer lopen.

Partner van LafootLooplab.

SensoRun is een sensor voor het detecteren en visualiseren van vermoeidheid en (over) belastingen. Op basis van de hardloopwaardes kunnen trainingen geoptimaliseerd worden, grens verleggend en loopstijl verbeterend zijn.

Van recreatieve loper tot professional! Het systeem is een toonaangevend hulpmiddel, niet alleen voor hardlopers zelf, maar ook voor hardloopexperts zoals coaches, sportwinkels en therapeuten.

SensoRun bewaakt continue de biomechanische belasting die tijdens het lopen ontstaan. Dit om blessures te voorkomen en prestatie optimaliserend. De meetwaardes zijn een perfecte aanvulling op de hardslagmetingen.

Dit is hoe SensoRun ™ werkt.

SensoRun meet bewegingen en belastingen direct aan de tibia (scheenbeen). Deze nieuwe methode is mede ontwikkeld door het sportmedicijn Tübingen en maakt absoluut exacte meetgegevens mogelijk. De mobiele sensor werkt overal, niet alleen in het looplab, maar ook tijdens de individuele trainingen.

Het is een interactie van continue meten, cloud gebaseerd analyseren en feedback aan de loper tijdens het hardlopen.

De sensor is bevestigd aan de tibia met een tibia-band en stuurt 256 metingen per seconde via Bluetooth naar de mobiele telefoon. Van daaruit stroomt de data naar de SensoRun-cloud, wordt geanalyseerd en grafisch verwerkt. De gemeten hardloopgegevens kunnen direct via de app worden opgehaald en in detail worden geëvalueerd in het persoonlijke account.

Loading...
Loading...